månadsarkiv: maj 2015

BryggLoppis !

Favorit i repris . Den 18/7 mellan kl 13,00 och 16,00 kommer det att bli loppis på Ångbåtsbryggan . Rensa hemma + kom ner + sälj = tjäna en liten slant . Ta med eget bord och ett bra humör så ses vi där .

/ Nilla 20130727_134233

 

Info och bilder från Arbetsdagen !

Deltagarantalet var stort på arbetsdagen . Med stilla vatten och sol som värmde flöt allt på mycket bra . Mycket grovsopor skeppades över sjön . På badberget krattades det och stöttorna och stegen sattes i på badbryggan , så nu är det fritt fram för att doppa sig . Brygghusets förråd blev städat från diverse saker som ej behöver övervintra där , mössen hade i alla fall haft en god vinter . Snälla plocka undan , släng sopor och försök att lägga tillbaka saker i respektive lådor . Efter allt arbete avslutades dagen med sedvanlig korvgrillning . Nu ser vi fram mot den riktiga vårvärmen och att sommaren blir fin .

/Nilla

 

20150516_114316_resized       20150516_114229_resized

 

Arbetsdagen den 16/5 !

Arbetsdag 16 maj 2015!

Under arbetsdagen i år kommer vi fokusera på att få bort trädgårds- och grovsopor från ön. Tillgång till stor båt och bil med släp kommer finnas för att köra soporna till återvinningscentralen i Lövsta. Det är också möjligt att få grovsopor hämtade vid sitt hus. Förutsättningen för detta är att man själv är med under arbetsdagen, inga sopor kan i förväg ställas ut på vägarna. Förhoppningen är att vi genom denna insats kan få det snyggt på områdena längs vägarna. Hör gärna av dig till någon i underhållsgruppen om du har funderingar.

Vi syns på Ångbåtsbryggan den 16 maj kl 10.00!

Ångbåtsbryggan !

Ångbåtsbryggan abonnerad  !

Lördagen den 25 juli 2015 är bryggan abonnerad hela dagen och kvällen för en privat fest.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta ordförande Hasse Rosén.

Vill hyra stuga !!

Hejsan, jag har ett par vänner som gärna skulle vilja hyra en stuga på ön i sommar . Dom heter Eva och Tommy och har en dotter Emma som är 20 år. Dom har varit med oss på Midsommrar och höstfester sen tjugo år tillbaks. Dom har även hyrt av Bengt och Karin Rydstedt en sommar för några år sedan. Dom är välkända ansikten på ön så många vet vem dom är.  Referenser kan ni få från oss . Nilla Södergren ochTina Jarsäter .Om det är någon som känner att dom vill hyra ut någon/ några månader / veckor  hör av er till mig Nilla Södergren  Algen 1   0706848650 eller på mejl p.sodergren@bredband.net . Så kan jag vidarebefordra det till Eva och Tommy.

Trevligt vår och sommar. / Nilla

Till salu

IMG_0325

SÅLT

Micke Lippert har ett skåp till salu för det facila priset om 500 kronor

Är du intresserad ring honom på tel 070-594 05 00

eller mail till magnhildhalvorsen@gmail.com